Spargo finans

Spargo finans – Lån 150.000 kr med lav rente.

Spargo finans er en del af leasy koncernen og tilbyder et nyt fordelagtigt lån med lav rente. Du kan låne op til 150.000 kr.

  • Lån op til 150.000 kr.
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Lav rente
  • Betal ud, når du vil
  • Underskriv med NemID
  • Få hurtige svar
  • Ansøgningen er uforpligtende
  • Du accepterer først lånet, når du underskriver en aftale

Hos Spargo finans kan du nemt og enkelt ansøge om et lå  og du får svar umiddelbart efter endt låneansøgning. Du skal ikke stille sikkerhed og bestemmer dermed selv hvad lånet skal bruges til.

Hvilken type lån tilbyder Spargo finans?

Spargo finans og leasy koncernen er klar med dette nye lån, som hører ind under kategorien forbrugslån. Forbrugslån er et lån hvor du kan låne mellem 10.000 kr og op til 200.000 kr.

Når du har ansøgt om et lån, så acceptere du først lånet når du underskriver med nem id.

Står du og mangler penge til ny bil, rejse eller andet, så er dette forbrugslån ideelt for dig. Det er et lån med lav rente sammenlignet med andre låneudbydere. Har du ekstra økonomisk råderum, så kan du til enhver tid indfri lånet. Hos Spargo finans online lån slipper du for at skulle forbi din bankrådgiver og spørge om et lån. Et lån i banken er tit besværligt og tager tid. Hos Spargo foregår det online og det er hurtigt.

Spargo finans er helt nye på lånemarkedet men er en del af leasy, som længe har været på lånemarkedet. Det er også din sikkerhed for at det er en ordentlig låneudbyder, hvor der er styr på tingene.

Få hurtigt svar på din låneansøgning!

Ansøgnings formularen tager kun et øjeblik at udfylde og klares online. Efter endt låneansøgning får du umiddelbart efter svar om du er blevet godkendt. I din bank kan denne proces tage flere dage og specielt hvis du er så uheldig at din bankrådgiver har et par fridage. Dette slipper du for med et online lån, hvor hele processen med ansøgning og dernæst svar, kun tager 10-15 min.

Penge udbetales hurtigt

Har fu ansøgt om et lån og er blevet godkendt, så vil udbetaling umiddelbart efter sat igang og det betyder at pengene gerne skulle være på din konto efterfølgende dag. Der kan være enkelte tilfælde hvor der er brug for ydeligere oplysninger og så bliver du straks kontaktet.

Ansøg om et Spargo lån nu og få hurtigt svar