Sådan forbedrer du din kreditværdighed

Sådan forbedrer du din kreditværdighed

Se her hvordan du bliver du kreditvurderet og hvordan du kan forbedre din kreditværdighed.

Når man bliver kreditvurderet, bliver der kigget på indkomst, udgifter, din betalingsvillighed mm. Her vil vi gennemgå hvordan du kan forbedre din kreditværdighed og dermed få større chance for at kunne få et lån.

Får du et afslag enten i banken eller når du har ansøgt om et online lån, så vil afslaget være at du ikke er vurderet kreditværdig. En kreditvurdering bruges til at vurdere om du vil være i stand til at betale dit lån tilbage. Så får du et afslag må du igang med at forbedre din kreditværdighed og for at gøre dette kommer vi her med 3 forslag.

  1. Få styr på dit budget.

    Har du det ikke allerede, så få lavet et ordentligt budget, hvor der er styr på indtægter og udgifter. Giver et godt overblik over din økonomi og det er altid godt at have lagt sit budget, så man ved hvad man har at gøre godt med.

  2. Spar op.

    Ja den er god nok. Hvis din bankrådgiver eller andet at du hver måned har råd til at spare op. Overskud i budgettet og ikke bruger rup og stub hver eneste måned. Det giver et godt signal om at du har styr på din økonomi.

  3. Betal regninger og afdrag til tiden.

    I forbindelse med punkt 1 og 2, så er det også en god signal værdi at dine regninger hver måned bliver betalt til tiden og selvfølgelig også afdrag, hvis du allerede har gæld. Når du bliver kreditvurderet, vil der også blive kigget på din historik på dette område.

Ved at følge ovenstående 3 punkter, så vil du helt sikkert arbejde dig mod en bedre kreditværdighed. Det vil også give dig et bedre overblik over din egen økonomi, hvis du ikke allerede har dette. Ved at følge ovenstående er det kun et spørgsmål om tid før du igen vil blive vurderet kreditværdig.