Forbrugslån

Find forbrugslån. Her finder du en række forbrugslån, hvor du kan låne til forbrug. Du kan låne til nyt tv, rejse, computer osv. Ved et forbrugslån bestemmer du selv hvad lånet skal bruges til og deraf navnet forbrugslån. Et lån til forbrug, hvor du helt selv bestemmer hvad pengene skal bruges til.

Hvad er et forbrugslån

Et forbrugslån er et lån på mellem 5.000 kr og 75.000 kr. Her kan du låne til hvad som helst. Du låner til forbrug om det så er en rejse, nyt tv, computer eller andet du står og mangler. Et forbrugslån kan du nemt ansøge om online og udvalget af forbrugslån er stort. Derfor gælder det også om at undersøge muligheder og sammenligne de forskellige lån. De forskellige udbyder kan have forskellige krav og der kan også være stor forskel på gebyr og renter.

Forbrugslån uden sikkerhed

Med et forbrugslån skal du ikke stille sikkerhed. De forskellige udbydere har forskellige krav og opfylder du kravene, så er der stor chance for du bliver godkendt. Du skal ikke stille nogen former for sikkerhed og du bestemmer selv hvad lånet skal bruges på. Du kan altså låne til hvad som helst og det er nemt og enkelt at ansøge om disse lån.

Lån op til 75.000 kr

Et almindeligt forbrugslån er fra 5.000 kr. og op til 75.000 kr. Disse lån er nemme at få, hvis du opfylder udbyderens krav. Skal du låne mere end 75.000 kr, så kan der være andre krav og måske du også skal have en medansøger med. Find ud af hvad du har brug for at låne og lad være med at låne mere end nødvendigt. Låner du fx til en brugt bil til 30.000 kr, så nøjes med at låne det. Låner du mere så er der stor chance for at det overskydende blot bliver klattet væk. Jo mere du låner jo dyre er det også og jo længere tid tager det at betale lånet tilbage. Igen undersøg markedet for der kan være mange tusinde kroners forskel på de forskellige forbrugslån.

Nemt at ansøge og hurtig udbetaling

Med et online forbrugslån kan du ansøge med det samme fra din computer, tablet eller mobil og du får svar indenfor kort tid. Det tager maks 5 minutter at udfylde en låneansøgning og du får som regel svar indenfor en time om du er blevet godkendt. Opfylder du låneudbyderens krav, så er der stor chance for at blive godkendt. Når du er godkendt, så skal du acceptere lånet og derefter er pengene på vej til dig. Nogen udbydere garantere pengene på din konto samme dag, mens andre udbetaler lånet indenfor 24 timer. Så uanset hvad så er der hurtig udbetaling ved disse forbrugslån.

Fordelle og ulemper ved forbrugslån

Fordellene er at det er nemt og hurtigt at ansøge. Du skal ikke stille sikkerhed og du bestemmer helt selv hvad lånet skal bruges til. En anden fordel er også at du ikke skal ned til din bank rådgiver og på knæ for at få lov at låne. At få et forbrugslån i banken tager både længere tid, er mere besværligt og kræver meget mere end et online lån.

Ulemperne ved et forbrugslån er at renterne som regel er høje. Derfor gælder det også om at undersøge markedet. Du kan med fordel ansøge hos 3-4 forskellige udbyder og når du så er godkendt, kan du nemt sammenligne lånene og udvælge det billigste. Der kan være mange tusinde kroner i forskel. Når du har fået lånebevis, så er lånet først gået igennem når du har godkendt dette. Har du fået flere tilbud, så udvælger du det billigste og godkender dette. De andre lån du har søgt er ikke gældene hvis du ikke godkender dem. Derfor kan du også sagtens ansøge om flere lån og derefter udvælge det billigste.