KvikFinans

KvikFinans – Lån op til 50.000 kr.

Hos kvikfinans kan du låne penge til hvad som helt. Står du og mangler et lån til rejse, indskud, shopping eller andet så kan du få et online lån hos Kvikfinans.

Kvikfinans er en dansk låneformidler og har været på markedet siden 2006. Kvikfinans samarbejder med Basisbank, så du er i trygge hænder. Kvikfinans tilbyder lån hvor du ikke skal stille sikkerhed, så det er nemt, hurtigt og enkelt. Når du får et lån gennem Kvikfinans, så er det finansieringspartneren Basisbank du faktisk låner pengene af. Kvikfinans formidler blot lånet gennem Basisbank.

 

Hvilken lån tilbyder KvikFinans?

Kvikfinans tilbyder et forbrugslån, hvor du kan låne op til 50.000 kr. Du kan dog også låne mindre, så start med at finde ud af hvad du har behov for at låne. Står du og skal bruge 15.000 kr, så er der ingen grund til at låne 30.000 kr. Så vil du blot skulle betale af længere tid og når du er færdig har du betalt meget mere i renter end hvis du blot havde lånt 15.000. Det kan også være din kreditvurdering gør at du ikke kan låne 30.000, men at 15.000 sagtens kan blive godkendt og så kan du altid få lånet forhøjet hvis du har behov for dette.

Få svar med det samme på din låneansøgning

Når du har udfyldt låneformularen, så var du svar umiddelbart efter, da dine oplysninger behandles elektronisk. Så indenfor ca. 30 sekunder har du svar på skærmen og på din email. Når du har underskrevet det godkendte lånetilbud med nem id, så udbetales lånet umiddelbart herefter. Så du har penge hurtigt.

Krav hos KvikFinans

  • Alder minimum 20 år
  • Dansk statsborgerskab
  • Fast indtægt påkrævet. Min 140.000 kr
  • Ikke RKI registreret
  • Nem id

Se også