Føniks Lån

Føniks Lån – Lån op til 100.000 kr.

Føniks privatlån er et forbrugslån som udbydes i samarbejde med D:E:R, som også er en del af Leasy koncernen. Hos Føniks, får alle den samme rente, hvor man normalt får tildelt en rente udfra sin kreditværdighed. Hos Føniks er låneprocessen simpel og du får hurtigt svar på din låneansøgning. Som med mange andre online lån, skal du ikke stille sikkerhed eller oplyse hvad lånet skal bruges til. Du bestemmer altså helt selv om lånet skal bruges på fis og ballade, gamle regninger, rejse eller andet. Når du først er blevet godkendt bliver pengene udbetalt hurtigt og så kan du bruge dem ligesom du har lyst til.

Som med andre lån, så start med at finde ud af hvad du har behov for at låne. Jo mere du skal låne, jo længere tid skal du afdrage og jo mere kommer du til at betale i renter i længden. Så selvom du kan låne op til 100.000 kr uden at stille sikkerhed, så er det måske ikke det mest fornuftige, hvis du kun skal bruge 20.000 kr. Så find ud af hvad du skal låne og så ansøg om dette beløb. Du kan med fordel ansøge hos flere udbydere og derefter vælge det bedste lånetilbud. Du har først godkendt et lån når du underskriver lånetilbudet med nem id.

Hvilken lån tilbyder Føniks Lån?

Føniks privatlån er et forbrugslån med en fast rente. Alle kunder bliver tilbudt samme renter og vilkår, uanset ens kreditværdighed. Du kan låne op til 100.000 kr uden at stille sikkerhed og som tidligere nævnt bestemmer du helt selv hvad lånet skal bruges på. Normalt er renten udregnet efter din kreditscore, så dem der får en dårlig kreditvurdering, får også en højere rente, men det er ikke tilfældet med Føniks privatlån.

Få svar med det samme på din låneansøgning

Hos Føniks får du svar umiddelbart efter endt låneansøgning. Husk at have dit nem id klar, da du skal bruge dette for at færdiggøre din låneansøgning. Bliver du godkendt skal du også bruge nem id til at underskrive låneaftalen med. Nem id gør hele processen hurtig og sikker. Ligeså snart du har underskrevet lånetilbudet med nem id, så går Føniks igang med at udbetale lånet og du vil have de hurtigt herefter.

Krav hos Føniks Lån

  • Alder minimum 18 år
  • Fast indtægt påkrævet
  • Ikke RKI registreret
  • Nem id

Se også