Ferratum Lån

Ferratum Lån – Lån op til 15.000 kr.

Ferratum kredit er et fleksibelt lån, hvor du kan låne rentefrit de første 30 dage og pengene udbetales samme dag. Ferratum er en kendt låneudbyder og har været kendt for deres hurtigelån eller sms lån. Det nye lån Ferratum kredit er en slags forbrugslån. Her kan du hæve og sænke din kredit løbende i forhold til hvad du har brug for. Du kan altså selv løbende regulere kreditten. Ferratum er for dig hvor det skal gå stærkt. Ansøgningen tager kun et øjeblik at lave og du får svar umiddelbart efter endt låneansøgning om du er blevet godkendt til kredit hos Ferratum. Ferratum er en rigtig god låneudbyder, hvor kundeservicen er helt i top. Der er åbent kl 09-20 på hverdage og kl 10-17 i weekenderne. Man kan ringe og få svar og hjælp i åbningstiden. På deres hjemmeside har de også en smart chat funktion, hvis det bare er et hurtigt spørgsmål du måtte have.

Hvilken lån tilbyder Ferratum Lån?

Ferratum tilbyder kredit på op til 15.000 kr. Fungere lidt som en kassekredit, hvor du løbende kan regulere op eller ned i kreditten og du betaler kun for det du bruger. Ferratum har ikke etablerings gebyr og har du ikke brugt af kreditten, så kommer der heller ikke renter på. Med Ferratum kredit, bestemmer du helt selv hvad du vil bruge pengene på. Dette bliver der ikke stillet spørgsmål til. Alt det kræver for at blive godkendt er blot du opfylder deres få krav, som du kan se længere nede på siden her. Når du tager en lån eller kredit hos Ferratum, så er renterne ofte billigere end ved andre mikro lån

Få svar med det samme på din låneansøgning

Du får svar på din låneansøgning med det samme du har udfyldt låneformularen. Ingen ventetider og bliver du godkendt kan du have pengene indenfor 1 time på din konto. Dette gælder dog kun i åbningstiden, ellers står pengene på din konto den kommende morgen inden kl 09. Så ansøg med det samme og du får hurtigt svar.

Krav hos Ferratum Lån

  • Alder minimum 23 år
  • Folkeregistre adresse i Danmark
  • Ikke RKI registreret
  • Nem id

Find ud af hvor meget du har brug for at låne og om du har råd til at betale af hver måned. Ferratum Kredit er billigere end mange andre kviklån, men måske kan et forbrugslån være en bedre løsning for dig hvis du skal låne 10.000+ nu og her. Et forbrugslån har ofte en lavere rente, så derfor er det altid en god ide at undersøge markedet. Er det blot sidst på måneden og du lige mangler penge indtil næste løn kommer, så kan Ferratum kredit være den rigtige løsning.

Se også