Annafinans

Annafinans – Lån op til 50.000 kr.

AnnaFinans er en forholdsvis ny låneudbyder. Her kan du låne helt op til 50.000 kr. Det er nemt at ansøge og du kan have pengene på din konto samme dag. AnnaFinans samarbejder ligesom blandt andet Aktivt lån med Basis Bank. Så det er Basis Bank der kreditvurdere, godkender og udbetaler lånet. Dette samarbejde sikrer en hurtig ansøgnings proces og ikke mindst hurtig udbetaling af lånet. Basis Bank er en stor dansk bank og dermed også din sikkerhed for at der er styr på det hele.

Du kan altså hos AnnaFinans låne op til 50.000 kr og få pengene samme dag! Du skal i de fleste tilfælde heller ikke stille sikkerhed for lånet eller oplyse hvad lånet skal bruges til. Så du kan låne til alt fra en rejse til shopping, bryllup, konfirmation, ny brugt bil mm. Når du har ansøgt og blevet godkendt, så bliver pengene udbetalt til dig og du kan bruge dem på lige hvad du har lyst til.

Hvilken lån tilbyder Annafinans?

Lån op til 50.000 kroner, som er hvad man kan kalde et forbrugslån, kontantlån, hurtiglån mm. Det mindste du kan låne er 3000 kr. Du afdrager lånet over op til 72 måneder. Løbetiden på lånet afhænger af hvor meget du afbetaler om måneden. Jo mere du betaler hver måned jo kortere er løbetiden på lånet og dermed også billigere. Jo kortere tid du låner penge jo billigere er det, da du så skal betale mindre i renter. En god ide er at lave et budget inden du optager et lån, hvor du deri ser hvor meget du har råd til at afdrage om måneden på dit lån.

 

Få svar med det samme på din låneansøgning

Hos AnnaFinans tager det kun et par minutter at udfylde låneansøgningen og du får svar umiddelbart efter endt låneansøgning. Når du har besluttet dig for at låne hos AnnaFinans, så trykker du ¨ansøg¨ og derefter bliver du sendt direkte til låneansøgningen. Når den er udfyldt, bliver du kreditvurderet og efter et par minutter har du svar. Bliver du godkendt, så underskriver du låneaftalen med nem-id.

Krav hos Annafinans

  • Dansk statsborgerskab
  • Ikke RKI registreret
  • Fast indtægt påkrævet
  • Nem id
  • Alder minimum 18 år.

Se også