Aktivt Lån

Aktivt Lån – Lån op til 50.000 kr.

Aktivt Lån udbyder lån fra 3.000 kr. og op til 50.000 kr. Lånene tilbydes til alle over 18 år, som ikke står i RKI, har fast bopæl i Danmark og en årlig indtægt over 150.000 kr. Aktivt lån blander sig ikke i hvad du skal bruge dit lån til og du kan dermed låne til hvad som helst, uden at skulle stille sikkerhed. Du skal ikke som i banken forklare din rådgiver hvad du skal låne til osv. og du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

Aktivt Lån udbydes i samarbejde med Basisbank A/S. Det er Basisbank, der behandler ansøgningen, foretager kreditvurdering af dig og udbetaler lånet. Basisbank er en online bank, der tilbyder indlåns- og udlånsforretninger til private. Bag Aktiv lån står altså en stor bank og det er også din garanti for at alt forløber som det skal. Samarbejdet mellem Aktiv lån og Basisbank gør også at du får svar hurtigt på din ansøgningen og pengene allerede dagen efter.

Hvilken lån tilbyder Aktivt lån?

Aktivt lån tilbyder det man kalder forbrugslån, online lån, kontantlån osv. Kært barn har mange navne. Det er et lån hvor du kan låne op til 50.000 kr og afdrage over op til 72 måneder. Et lån hvor du ikke skal dokumentere med lønsedler og årsopgørelser, som du skal hos andre låneudbydere. Du kan tage et aktivt lån til rejse, ny brugt bil, konfirmation, rund fødselsdag osv. Du bestemmer helt selv, hvad lånet skal bruges til.

Få svar med det samme på din låneansøgning

Når du ansøger om et lån hos Aktiv lån, så får du svar umiddelbart efter endt ansøgning. Du ved altså med det samme om du har fået bevilliget dit lån. Selvom du søger og bliver godkendt til et lån, så er det først gældende når du acceptere lånetilbudet. Så har du ansøgt hos flere låneudbydere, så kan du udvælge det bedste og billigste lån inden du acceptere lånetilbudet.

Pengene på kontoen samme dag.

Hos Aktiv Lån kan du have pengene på din konto samme dag som du har ansøgt og er blevet godkendt. Du var altså svar med det samme efter endt låneansøgning og pengene på din konto samme dag. Det skal dog lige siges at det afhænger af et par ting.

  1. Om du bliver godkendt med det samme.
  2. Hvornår ansøger du? alle der får et lån godkendt inden kl 14, modtager pengene på sin egen konto samme dag. Efter kl 14, så vil du modtage pengene den følgende dag. Så skærings grænsen for udbetaling samme dag er kl 14.00

Krav hos

  • Alder min 18 år
  • Ikke RKI registreret
  • Dansk statsborgerskab
  • Minimum årlig indtægt på 150.000 kr.
  • Nem id

Se også