Hurtiglån

Hurtige lån- Udbetaling hurtigt eller samme dag

Står du akut og mangler penge af den ene eller anden årsag, så kan et sms lån eller hurtiglån være en mulighed for dig. Et hurtiglån er som regel et lån på 1000 – 10.000 kr. hvor løbetiden er meget kort. Du kan flere steder låne op til 10.000 kr og betale tilbage indenfor 30 dage og dermed slippe helt for renter. Så et hurtiglån behøver ikke være dyrt, men kan faktisk være en gratis mulighed for ekstra penge, hvis du har et akut behov nu og her. Et hurtigtlån er det man før kaldte sms lån, men nu foregår det ikke på sms, men online og kan stadig ordnes fra mobil eller tablet. Før sendte man en sms, men nu er udviklingen at de fleste bruger mobilvenlige sider og dermed en bedre løsning en sms varianten.

Der findes nemlige låneudbydere, der tilbyder lån – lige nu og her.

Hos onlineforbrugslån.dk får du:

 • Et hurtigt overblik over lånemulighederne
 • Se hvilken udbyder, der hurtigt kan udbetale pengene på din konto
 • Finde ud af hvordan du bedst muligt får afbetalt lånet igen

Hurtige lån på nettet

Onlineforbrugslån.dk er for dig der leder efter et hurtigt lån og har brug for pengene med det samme. Ved et hurtiglån skal du blot være opmærksom på at renterne kan være rigtig høje hvis du ikke får betalt tilbage indenfor den gældende løbetid. Ovenfor kan du få et overblik over de hurtige lånemuligheder du finder her på siden.

Få et gratis hurtig lån

Enkelte låneudbydere tilbyder at du kan låne gratis med en kort løbetid.

 • VIVUS – op til 4.000 kroner i op til 30 dage

Det er dog vigtigt, at du betaler lånet tilbage efter 30 dage, ellers vil der løbe renter på lånet, hvilket hurtigt løber op, da det er lån med en ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) på flere hundrede procent. Så denne løsning er kun for dig der står akut og mangler penge nu, men ved at du kan betale det tilbage indenfor 30 dage.

Hurtige lån med lav rente

Generelt er renterne ved disse lån højere end ved din almindelige bank. til gengæld får du hurtigere svar og hurtigere udbetalt dit lån. Ved at overholde den korte løbetid ved et hurtiglån, så kan du enda få en meget lav rente eller slet ingen renter.

Det kan være dyrt at sige ja til det første lån, man bliver tilbudt – det er næsten altid muligt at forhandle om renten ved en traditionel bank.

Sammenlign lån online

Udvalget af online lånemuligheder er stort. Derfor kan det også sagtens svare sig at søge hos flere forskellige udbydere og derefter vælge det bedste lånetilbud. Der kan være rigtig stor pris forskell på renter og gebyrer hos de forskellige udbydere.

Ønsker du et lån, som ikke koster alt for meget tid og besvær for dig personligt, er et online lån det perfekte valgt til dig.

Vær OBS på løbetid og renter

Hurtige lån har oftest en meget kort løbetid. Derfor skal du ved disse lån være særlig opmærksom på løbetiden og ikke mindst renterne. Renterne ved et hurtiglån, kan være en hel del højere end ved et almindelig forbrugslån. Derfor er det også vigtigt for dig at finde ud af hvilket lån som passer til dit behov og vælge dette så du ikke bliver negativt overrasket over hvor meget du skal betale i renter.

Hurtige lån til akutte behov

Dem som er på udkig efter et hurtig lån er oftest fordi der er et behov for penge nu og her. Det kan være en uventet ekstra regning, vaskemaskinen der går ned, at du ødelægger din mobil eller andet som gør at der er brug for hurtige penge. Med et hurtiglån får du hurtigt udbetalt et godkendt lån og dermed dækket dit akutte penge behov.

Uanset grunden til ansøgningen om et lån, vil de fleste udbydere af hurtige lån altid godkende ansøgningen – så længe kravene bliver opfyldt.

Krav til et hurtigt lån

De udbydere der tilbyder hurtige lån er også dem med de mindste krav. Oftest skal du være 21 år og ikke RKI registreret og kan du opfylde disse to krav, så er chancen for et hurtiglån meget stor.

Fordele og ulemper ved hurtige lån

Fordele:

 • Hurtig godkendelse og udbetaling.
 • Mulighed for gratis lån i 30 dage.
 • Ingen krav om sikkerhed eller garanti.
 • Brug lånet til hvad du har lyst til.

Ulemper:

 • Relativ høj rente og ÅOP sammenlignet med andre lån.
 • Aldersgrænse for lån – ofte skal du være fyldt 21 år

Få et lån i 3 nemme trin

Det tager kun 5 minutter at udfylde en låneansøgning – Du får svar med det samme.

 1. Find lån
 2. Ansøg om lånet – få svar med det samme
 3. Modtag pengene på din konto