Forbrugslån

Forbrugslån hurtigt online

Der er et utroligt bredt udvalg af online forbrugslån. Forbrugslån er et lån, hvor du selv bestemmer hvad det skal bruges til. Du kan bruge lånet til rejse, ny computer, ny brugt bil eller andet. Går du med en drøm, så kan et forbrugslån hjælpe dig med at realisere denne drøm hurtigt og enkelt.

Hos Onlineforbrugslån.dk får du mulighed for:

 • Få et overblik over forskellige udbydere af forbrugslån
 • Sammenligne udbyderne og finde det lån, som passer bedst til dig
 • Ansøge om et lån allerede i dag og får svar umiddelbart efter fuldendt låneansøgning.

Find dit forbrugslån hos onlineforbrugslån.dk

Siden her er lavet for at hjælpe dig med at finde et forbrugslån. I oversigt over lånemuligheder ovenfor, får du nemt et hurtigt overblik over lånemarkedet. Listen med online forbrugslån, bliver løbende opdateret når der kommer nye forbrugslån.

Få et lån her og nu

De fleste af ovenstående forbrugslån udbetaler lånet allerede dagen efter godkendt låneansøgning. Hos enkelte låneudbydere har du pengene allerede samme dag.

Ansøger du om aftenen så får du ikke lånet udbetalt samme dag, men holder du dig indenfor låneudbyderens åbningstider, så tilbyder blandt andet Aktivt Lån at udbetale samme dag.

Et lån kan give mere frihed i din økonomi

Ved et forbrugslån kan du låne alt fra 100 til 350.000 kroner. Et lån kan give en frihed til at gøre hvad du har lyst til eller købe det du har lyst til/mangler. Du kan sagtens ansøge om forbrugslån hos flere udbydere og dermed kan du også vælge det billigste lån og det som passer bedst til dig.

Et forbrugslån kan sagtens være den bedste løsning for dig.

Et forbrugslån er ikke altid et dårligt valg. Det kan være det er det der passer dig bedst og dermed et godt valg. Med et online lån, slipper du får at skulle ned til din bank rådgiver og bede om et lån, svare på masser spørgsmål om alt fra hvad du skal bruge pengene til mm. De fleste online forbrugslån er uden sikkerhed og oftest slipper du også for at skulle aflevere lønsedler og årsopgørelser. De steder som dog alligevel kræver løn sedler og årsopgørelser, har gjordt det nemt for dig at vedhæfte disse ting i din låneansøgning.

Lav et budget, før du låner

Det er altid en god ide at have lavet et budget over din økonomi. Dette gælder uanset om du skal låne penge eller ej. ved at have styr på dit budget, kan du også nemt vide, hvor meget du har råd til at afbetale om måneden. Dette kan have indflydelse på hvor meget du kan låne og hvor lang tid du skal betale lånet tilbage over.

Budgettet bliver fastlagt ved at regne alle dine indtægter sammen og deraf trækker udgifterne fra. Du kan i din netbank eller på nettet og sågar også i word, finde gode budget skabeloner, hvor du blot skal indsætte de forskellige ting og wupti, så har du nemt et overblik.

Et budget kan hjælpe dig med at holde overblikket over din finansielle situation.

Derudover kan du ved at lægge et budget også finde ud af, om du måske bruger for mange penge nogle steder end andre. I et budget er det altid en god ide at sikre sig man har en buffer. Der kan komme en uventet ekstra regning eller du kan have lyst til et eller andet som ikke lige står på budgettet.

Forbrugslån uden sikkerhed

En af fordellene ved et forbrugslån er som navnet antyder at det er til forbrug. Dermed skal du heller ikke stille sikkerhed i form af pant i hus, bil eller andet. Så står du og skal realisere en stor drøm? kan være rejse, ny brugt bil, indskud til ny lejlighed. Så kan du få et online forbrugslån uden sikkerhed.

En anden fordel ved online lån er at du er mere anonym. Mange kan have svært ved at skulle låne, specielt hvis det kræver alle mulige forklaringer, dokumentation og andet. Med et online forbrugslån kan du ansøge når som helst og hvor som helst.

Man skal derfor ikke aftale et møde med en kunderådgiver, før man kan ansøge om et lån.

Kundeservice ved online låneudbydere

Skal du snakke med din bank rådgiver, så skal du oftest ned i banken. Specielt hvis det drejer sig om at låne penge til et eller andet. Ved en online låneudbyder, foregår det hele online og har du yderligere spørgsmål, så kan man ringe til dem og få forklaring eller svar på sit spørgsmål.

Derudover er online låneudbydere, i forhold til de fleste bankfilaler, hurtigere til at svare.

En bank er som regel aldrig de hurtigste til at svare og det er ikke unormalt at der kan gå et par dage for du får svar på din henvendelse. Med en online låneudbyder, får du hurtigere svar og deres åbningstider er oftest også bedre end banken. Nogen låneudbydere holder også aften åben i deres kundeservice, ikke som banken der oftest lukker når folk får fri fra arbejde.

Krav til forbrugslån

De forskellige låneudbydere har forskellige krav. Derfor kan du også opleve at få en låneansøgning afvist det ene sted, men godkendt hos en anden låneudbyder. Derfor kan du med fordel også ansøge flere steder, da de forskellige låneudbydere har forskellige krav.

 • Hos mange låneudbydere er der alderskrav på 21 år. – Dette skyldes at de så mener at der er bedre styr på økonomi og job situationen end hvis du var 18 år. Der er dog også låneudbydere, hvor aldersgrænsen er 18 år.
 • Fast indtægt og minimums indkomst. – De fleste steder er det et krav at du har fast indtægt. Nogle steder er der også tal på hvor meget husstandsindkomsten minimum skal være pr år.
 • Fast arbejde/lønsedler. – Nogle låneudbydere skal også se 1-3 lønsedler for at sikre at du er i fast jo og dermed større mulighed for at du kan betale de månedlige afdrag tilbage.
 • Ikke registreret i RKI – Dette er et krav hos alle låneudbydere. Er du i RKI så kan du ikke optage et nyt lån.

Lån trods RKI?

Det er som hovedregel ikke muligt at optage et nyt lån sålænge du står registreret i RKI. Så er det tilfældet skal du være mere end heldig for at få et lån godkendt. Det vil derfor anbefales at hvis du er RKI registreret at du så først og fremmest får betalt det gæld som har gjordt at du står registreret i RKI.

Fordele og ulemper ved online forbrugslån

Fordele:

 • Hurtig behandlingstid og udbetaling
 • Mulighed for at samle små lån
 • Nemt at komme i kontakt med låneudbyder online
 • Ingen krav om sikkerhed eller krav om hvad lånet skal bruges til.

Ulemper:

 • Ingen mulighed for fysisk møde med låneudbyder.
 • Risiko for dårlige lånevilkår. Læs altid vilkår og betingelser inden du underskriver et lånetilbud.
 • Høj rente. Renten er højere end et bank lån.

Få et lån i 3 lette trin

Det tager kun 5 minutter at udfylde en ansøgning. Bliver du godkendt har du pengene samme dag eller næste dag.

 1. Find det lån, som passer til din situation
 2. Ansøg om lånet
 3. Modtag pengene på din konto