Lånetyper

Find den lånetype der passer dig.

Fælles for nedenstående lånetyper er at de er nemme at ansøge, du får hurtigt svar og du kan låne til hvad du vil.

Forbrugslån

Et forbrugslån er et lån på typisk 10.000 – 30.000 kr. Forbrugslån er også et rigtig populært lån i Danmark. Som navnet forbrugslån antyder, så lånes der til forbrug. Ønsker du lidt ekstra i en periode for at købe nogle forskellige ting eller gøre forskellige ting, så er et forbrugslån det rette for dig. Du kan selv være med til at bestemme din månedlig ydelse, som så afgør hvor lang løbetid der er.

Gratis Lån

Ja det er også muligt at få et gratis lån. Skal du blot låne nogle tusinde og kan betale tilbage indenfor 1 mdr, så kan du finde flere steder hvor du kun betaler det tilbage som du låner. Så du kan låne ex. 3000 kr og betale 3000 kr. tilbage indenfor 1 mdr.

Hurtiglån

Et Kviklån/hurtiglån er også populært og det skyldes at det er små lån, udbetales med det samme, hvis du lige står og mangler penge. Det er et lån på 100 kr – 10.000 kr. og oftest også med en kort løbetid på 1-4 mdr.

Kontantlån

Et kontantlån er oftest et lån på 5.000 kr – 50.000 kr, der udbetales kontant via bankoverførsel. Det er et af de mest udbredte lån i Danmark. Et lån der som regel har en mellem løbetid og en lav månedlig ydelse. Kan altid indfries, hvis du skulle have mulighed for dette.

SMS Lån

SMS lån var en af de første lånemuligheder, hvor du kunne ansøge fra din mobil og gjorde ved en SMS besked. Det var lån på et par tusinde kroner og med kort løbetid. Idag udfylder du dog en online låneformular som ved andre af lånene. Det kan dog stadig gøres på din mobil.