Lån 15.000 kr

Lån 15.000 kr nemt og enkelt

 Stort udvalg af lånemuligheder – Nemt a ansøge – Pengene udbetalt indenfor 24 timer.

Lån 15.000 kroner og bestem selv til hvad.

Ønsker du at låne 15.000 kr og selv bestemme hvad pengene skal bruges til, så finder du ovenfor en lang række lånemuligheder. Uanset om du skal låne 15.000 kr til en rejse, nyt tv, computer, møbler eller andet så kan du finde det lån som passer dit behov. Du skal ikke oplyse hvad pengene skal bruges til.

Ovenstående forbrugslån giver dig helt selv mulighed for at bestemme hvad dit lån på 15.000 kr. skal bruges til, hvis du blot opfylder deres krav. Opfylder du kravene hos en låneudbyder så bliver du formentlig godkendt. Det tager et øjeblik at ansøge og du får svar med det samme eller som regel indenfor en time. 

Det er altså en nem og hurtig proces i forhold til, hvis du skal låne 15.000 kr. i banken. Her skal du oplyse hvad lånet skal bruges til og din rådgiver skal godkende dig osv. en langsommelig proces. Netop derfor er et online lån på 15.000 kr. populært. Ja det er godt nok en smulle dyre end et banklån, men du skal ikke stå skoleret overfor en bankrådgiver og afvente en ofte langsommelig  proces.

Lån 15.000 kr – hvad koster det?

Uanset hvad du skal låne til, så kan du her på siden finde låneudbydere der tilbyder dette, men derfor gælder det stadig om at undersøge markedet. Der kan være mange tusinde kroner i forskel på hvad du i sidste ende betaler for at have lånt 15.000 kr. 

Du skal ikke tage det første og bedste tilbud, men evt indhente 3-4 forskellige lånetilbud og derefter udvælge det billigste lån. Så hold godt øje med renter og gebyrer!

ÅOP er en god indikator.

Når du optager et lån, så er der både renter og gebyrer som skal med når du ser på den reelle omkostning. ÅOP er alle lånets omkostninger regnet sammen. Derfor gælder det om at ÅOP skal være så lav som muligt. Den laveste ÅOP er det billigste lån. 

OBS: Ved små lån eller lån som betales af på kortere tid, der kan ÅOP ikke altid benyttes. Nogler tilbyder enda rentefrie lån på 1-3 måneder.

Godt råd: Betal lånet af så hurtigt som muligt.

Jo hurtigere du kan betale lånet af jo billigere bliver det for dig. De låneudbydere der er her på siden giver dig næsten selv mulighed for at bestemme lånets løbetid, men jo længere løbetid jo dyre vil det være. 

Lån 15.000 kroner uden sikkerhed

Ønsker du at låne 15.000 kr., så skal du ikke stille sikkerhed og lånet bliver hurtigt udbetalt. Så ønsker du et hurtig lån, så kig her på siden og sammenlig de forskellige låneudbydere med hinanden.

Ansøgnings formularen udfylder du online og det tager maks et par minutter. Du kan låne både til hvad du ønsker og skal ikke stille nogen sikkerhed for lånet, hvis blot du opfylder låneudbyderens krav. Du skal ikke angive en begrundelse for at du skal have lånet og oftest behøver du heller ikke indsende dokumentation. 

Ansøgning om lån

Du udfylder låneformularen onlne hos den enkelte låneudbyder derefer godkender du dine oplysninger med nem id. Så vurdere låneudbyderen din kreditværdighed og derefter få du svar. Du har som regel svar indenfor en time og nogle enda med det samme.

Hos nogle udbydere vil du få pengene på kontoen samme dag, din ansøgning bliver godkendt.

1 populære udbydere af lån på 15.000 kr.

Ferratum – fungere som en kassekredit.

Hos ferratum kan du låne op til 15.000 kr, hvor du kun betaler renter af det beløb du har brugt. Det er en flexibel måde at låne på og derfor også populær. Som nu kunde kan du låne 15-.000 kr. rentefrit, hvis du betaler af indenfor 30 dage.

Lån 15.000 kroner trods RKI?

Det er svært at optage et lån, hvis du er optaget i RKI. Der er en grund til du er kommet og er i RKI, så derfor er udvalget meget meget begrænset. Dog er det ikke umuligt. Du skal dog være opmærksom for der er både meget høje renter og det kræver også at du har en kautionist som hæfter for lånet, hvis du ikke betaler af som aftalt til kreditor. 

Slet din registrering ved at: 

  1. Afbetale din gæld
  2. Vente 5 år

Se  lån trods RKI registrering her!